skip to Main Content

Publikation:

“Projekt tid til at være ung”Alvorlig sygdom som demens påvirker hele familien – også barnet. I Danmark findes der ganske få tilbud til børn og unge med en forælder med demenssygdom, og sparsom viden om hvordan man bedst muligt hjælper dem, 19.01.2017

 

Radio:

Rushy Rashids Roulette, Radio 24 syvs debatprogram. En times debat om død og sorg med journalist og radiovært Rushy Rashid, overrabiner Bent Melchior, vågekone Helle Bygum og hospitalsimam Naveed Baig, d.10.10.2012.

 

Interviews:

ADHD podcast 

Interview i newsstudiet TV2 Nyhederne 9.5.2019 om gentagende ufrivillige aborter 9.6.

Interview i newsstudiet TV2 News om følelsen af social isolation og det indre pres i parforholdet under fertilitetsbehandling 30.3.

En stille forsvinden, dokumentar på DR1, hvori jeg interviewes om demens og dets implikationer for børn og unge som pårørende

Skab et frirum for barnet, Interview om børn der er pårørende til alvorligt syge.

artikel af Vita Stensgård, Livet med demens, Alzheimerforeningen  

20 30 40 50… Aldersnedturen bringer dig videre, artikel af Annette Aggerbeck, Psykologi 05, 2008

“Portræt: Ny viden skal sikre hjælp til børn og unge, der har en forælder med demens”At have en demenssygdom tæt inde på livet kan være en stor udfordring. Det gælder især for de mange børn og unge, der oplever gradvist at miste deres forældre til sygdommen, 24-11-2016

“En stille forsvinden”, I dokumentarten indgår interview med Josefine der taler om demens og dets implikationer for børn og unge som pårørende, 21-11-2016.

”Travlhed går ud over sex og søvn”. Om at gå off-line, Søndagsavisen, 23.12.2011.

”Lider du også af dårlig sundhedssamvittighed?” Artikel af Ida Fabricius Bruun, Alt for Damerne 38/2010).

”Hvad var det nu lige jeg kom fra? Lær at slappe af med god samvittighed.” Artikel af Annette Aggerbeck, Alt for Damerne 47/2009.

”Sorgen skal gennemleves”, artikel af Kathrine Læsøe Enberg, i Politikkens tillæg Mens vi lever, d.27.12.2008.

 

Samarbejde:

Alzheimerforeningen ”Skab et frirum for barnet, interview om børn der er pårørende til alvorligt syge. Artikel af Vita Stensgård, Livet med demens, Alzheimerforeningen, juni 2013.

Projekt tid til at være ung – hvor jeg leder tre grupper for teenagere og unge, der har en forælder med en demenssygdom.

Børnecancerfonden – hvor jeg leder en gruppe for cancerramte børn.

Bedre Psykiatri – Jeg leder pårørende grupper for Bedre Psykiatri på Frederiksberg.

Back To Top