skip to Main Content

“Josefine har i høj grad været katalysator for, at jeg har fundet frem til egenskaber og ressourcer hos mig selv, som førte til, at jeg traf gode, nødvendige beslutninger.  Det har givet mig et klarere blik for de muligheder i mit liv, jeg aktivt ønsker at gribe.
Hun forstod hele vejen igennem at tilpasse metoderne fra hendes faglige værktøjskasse til de behov, jeg havde. Både de behov, jeg var bevidst om og dem, hun ”læste” hos mig, og som jeg lærte undervejs.
Det, at jeg tydeligt fornemmede en oprigtig interesse for mig som menneske i det arbejde/samarbejde, vi havde, gav den tillid, der skulle til for at forløbet hos Josefine gav mig en varig, god ballast. En ballast jeg dagligt glæder mig over at have.”

“Som 6-årig mistede jeg min storebror. 14 år efter var min sorg blevet til en knude af elastikker, der spændte sig omkring hinanden – i maven, på skuldrene og i hovedet. 

Jeg kontaktede Josefine og hun tog mig i hånden. På bedste vis har hun lært mig at tage én elastik af ad gangen. Hos hende har jeg fået plads til at kigge på sorgen, være i den og opleve det smukke ved at lade sig trøste når livet gør ondt. Hun har givet mig nye perspektiver på mine relationer og skabt et trygt rum med plads til at øve teknikker, der gør, at jeg kan hjælpe mig selv i hverdagen – hvis nu sorg eller svære beslutninger skulle banke på. Bedst af alt har jeg oplevet at blive mødt i den ensomme situation jeg følte mig fanget i. Det fjernede mine skyklapper og gav mig ny livsenergi. Det har været en stor befrielse at arbejde med sorgen hos Josefine. Den er blevet en let og smuk del af den jeg er – og jeg kan kun anbefale andre at lade sig overgive til hendes empati og tillidsfulde væsen.”

“Josefine tog imod mig, mens jeg var allerdybeste nede i et sort hul. Josefine hjalp mig med til at jeg selv kunne komme op igen, blot ved at give lidt af sig selv og lytte. Josefine fortalte nogle historier om sig selv, som jeg kunne associere mig med. Det at hun gav en del af sig selv, følte jeg også tryghed ved. Mine opgaver var bl.a. at skrive mine følelser ned, det gjorde, at jeg kom tæt på min følelser. En anden opgave jeg lærte hos Josefine var at arbejde med mine drømme. Det gør jeg stadig, hvis der er drømme der fylder i mig. Og ofte finder jeg noget nyt om mig selv. Efter min tid hos Josefine har jeg lært at fortælle, hvad jeg føler og ikke at undertrykke mig selv. Når jeg føler mig usikker siger jeg det højt. Det er jeg evigt taknemmelig over.”

“Jeg var hos Josefine i forbindelse med min kærestes død. Jeg ved ikke hvordan jeg ville være kommet igennem det uden hende. Hun var en meget central støtte for mig i denne periode. Via samtalerne med Josefine fik jeg redskaber til at arbejde med sorgen og mine følelser, følelser som jeg slet ikke var fortrolig med. Hun skabte en tryg ramme, hvor jeg kunne give plads til sorgen, se den i øjnene og lære at acceptere den og leve med den. Alt i alt hjalp forløbet hos Josefine mig til at mærke og give plads til mine følelser og derved “komme videre” med mit liv, og jeg ved som sagt ikke hvordan jeg skulle have kunnet klare det uden hende.”

 ”Jeg bad i sin tid om hjælp hos Josefine efter min mands død, og da der samtidig var problemer på arbejdet, var det en meget tung periode, hvor jeg var tynget af sorg og belastet psykisk.
Jeg havde svært ved at tro på, at noget som helst kunne hjælpe, men det lykkedes faktisk Josefine at få mig ud på den anden side og se den lysere del af tilværelsen igen. Og det er jeg
meget taknemmelig for. Jeg kan derfor kun anbefale Josefine som terapeut, hvis du slås med uoverstigelige problemer”.

“I forbindelse med et dødfald i den allernærmeste familie kontaktede jeg Josefine. Jeg har haft stort udbytte af mine samtaler med hende. Det er ikke sådan at Josefine har haft alle svarene – det er kun mig selv der har haft dem. Men hun har stillet de spørgsmål der gjorde at processen blev sat igang og ikke gik i stå. Hun har ligeledes givet mig indblik i forskellige værktøjer der har gjort at jeg har reflekteret over mange episoder/oplevelser og jeg føler at via mine samtaler med Josefine er kommet hel igennem min sorg.”

“Jeg husker også tydeligt fornemmelsen af at gå styrket fra timerne sammen med Josefine – som var jeg lidt højere og lidt rankere, end da jeg komI den korte periode jeg gik hos Josefine lærte jeg mere om mig selv og mine mønstre end jeg før har gjort under de tidligere psykologforløb jeg har gennemgået. Første gang jeg talte med Josefine mærkede jeg en varme og en omsorg og det havde stor betydning for min lyst til at åbne mig op. Jeg blev mødt med en anerkendelse og forståelse, som gjorde jeg ikke længere følte mig forkert. På meget kort tid formåede Josefine på en god og konstruktiv måde at beskrive de mønstre, der ikke er gode for mig og forklaringerne var så konkrete, at det gjorde det nemt for mig at få øje på dem i min hverdag og handle på dem. Selvom det er noget tid siden jeg stoppede hos Josefine kan jeg godt nogle gange savne hendes varme og forståelse, når jeg har perioder, der er ekstra svære for mig at komme igennem. Jeg er heller ikke sikker på, at jeg ikke kommer forbi Josefine på et andet tidspunkt, da jeg stadigvæk føler, at hun kan lære mig meget 🙂 Jeg giver dermed mine varmeste anbefalinger til Josefine. Du vil ikke fortryde et par timer i hendes selskab, da hun er meget, meget kompetent og har en fantastisk evne til at møde dig lige dér, hvor du er.”

”Josefines kompetente og professionelle facilitering og rådgivning indenfor parterapi var en stor hjælp, da vores ægteskab var gået i hårdknude. Vi er sammen i dag! Hun formåede at stille de rigtige spørgsmål uden det blev for ”langhåret”, hvilket især min mand havde frygtet. De emner vi tog op var med til at udfolde vores kærlighed og potentiale som par, men også de faldgruber og forskelligheder, vi skulle være opmærksomme på. Vores tid og penge hos Josefine var en investering i vores ægteskab, som jeg er glad for at vi prioriterede. Jeg vil derfor give min varmeste anbefaling til Josefine.”

“Da jeg startede hos Josefine havde jeg rigtig ondt i livet. Jeg kom med kærestesorger, dårligt selvværd og bekymringer om fremtiden. Josefine kunne med professionalisme OG menneskelighed hjælpe mig til at se problemerne i et nyt perspektiv og gjorde opmærksom på de kvaliteter jeg indeholdte, så jeg kunne bruge dem til selv at klare udfordringerne. Det var Josefine meget dygtig til at se. Igennem vores samtaler gav hun mig en langt mere konstruktiv og mindre negativ tankegang, og jeg har fået selvtillid og selvværd til at tage imod sociale udfordringer, til at hvile i mig selv og ikke mindst til at være i nuet.  På den måde har Josefine lært mig at mestrer livet lidt bedre.“

“At gå hos Josefine har givet mig en selvindsigt og erkendelse af nogle aspekter af mit liv, som har gjort, at jeg har kunnet komme videre på fem sessioner. Jeg har oplevet Josefine som en meget empatisk terapeut, og jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos hende.”

Back To Top